boxed
border
http://www.awaa.nl/wordpress/wp-content/themes/anya-installable/
http://www.awaa.nl/
#F6A800
style4

Waarom overstappen?

Voor wie?

Wij bieden diensten aan voor alle doelgroepen: eenmanszaak, ZZP-er, VOF, BV: iedereen is van harte welkom!

Online administratie (realtime inzicht in je cijfers)

Omdat wij werken met een online administratie heb je als ondernemer altijd inzicht in je cijfers. Je kunt dus zelf inloggen wanneer en waar je maar wilt en realtime zaken als omzet, kosten, resultaat, debiteuren en dergelijke bekijken.

Uitbesteding op maat

Je bepaalt zelf wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen. Hiermee kun je de kosten in de hand houden.

Vergaande automatisering

We werken met geavanceerde pakketten (E-Boekhouden.nl voor het bijhouden van de administratie en Fiscaal Gemak van Exact MKB voor de aangiften inkomstenbelasting) die ertoe bijdragen dat informatie op een snelle en juiste wijze zoveel mogelijk geautomatiseerd kan worden verwerkt, waardoor de kosten voor u laag gehouden kunnen worden. Ook het koppelen tussen diverse webwinkels en mijn boekhoudprogramma is mogelijk waardoor bestellen = geboekt.

Scherpe prijzen

Door onze efficiƫnte manier van werken in combinatie met vergaande automatisering is het aantal uren dat wij maken beduidend lager dan bij een gemiddeld kantoor. Minder uren betekent lagere boekhoudkosten voor jou.

Boekhouding nu uitbesteden?

Je kunt nu je boekhouding aan ons uitbesteden. Neem hiervoor gerust vrijblijvendĀ contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

paged
Loading posts...
link_magnifier
#FFFFFF
off
fadeInDown
loading
#FFFFFF
off
Terug