boxed
border
http://www.awaa.nl/wordpress/wp-content/themes/anya-installable/
http://www.awaa.nl/
#F6A800
style4

Welkom bij AWAA

Voor een betaalbare administratie + advies

Op 1 januari 2012 is Arold Willems Administratie en Advies van start gegaan. Mijn administratiekantoor richt zich op de verzorging van de complete administratie van jouw bedrijf: van het inboeken van facturen en het verzorgen van btw-aangiften, fiscale advisering tot het opstellen van de jaarrekening of een begroting.
De kwaliteit van mijn werk en de klant waarvoor ik werk staan altijd voorop.

Met mijn zeer ruime ervaring ben ik in staat om een (vastgelopen) administratie weer op de rit te krijgen. Door mijn persoonlijke benadering voelt u zich klant en geen nummer. Als u een beroep doet op mijn dienstverlening dan bespaart u mogelijk een flink stuk op uw accountantskosten. Dat heb ik inmiddels meerdere malen bewezen. Men vindt mij over het algemeen persoonlijk, gedreven, betrokken en betaalbaar.

Juist door met een scherp adelaarsoog (zie logo) naar je bedrijf te kijken kunnen we problemen in de toekomst voorkomen. Dat is waar ik voor sta en waar ik voor wil gaan. Samen met jou.

Gratis gesprek

Mocht je belangstelling gewekt zijn dan wil ik graag in een gratis gesprek met je uiteenzetten wat ik als adviseur voor je bedrijf zou kunnen betekenen. Klik op contact.

Spreuken van Arold

Klanten van Arold Willems Administratie & Advies
paged
Loading posts...
link_magnifier
#FFFFFF
off
fadeInDown
loading
#FFFFFF
off
Terug